Tjänster

Övriga tjänster

Utöver badrumsrenovering kan vi även hjälpa dig med ett brett utbud av andra byggtjänster, inklusive renovering av andra slags våtrum såsom tvättstuga eller groventré och renovering av kök. Vi är specialister på alla typer av rum där kakel eller VVS-installationer behövs. Vi sätter kakel och klinkers, kan jobba med material såsom marmor, natursten och även sätta mosaik.

Vi är en totalleverantör inom bygg och kan erbjuda allt från nyproduktion till totalrenoveringar av hus och lägenheter.

  • Totalentreprenad
  • Kök
  • Badrum
  • Tak
  • Fasad

tjänster för badrum

Snickeri, målning, golvläggning och tapetsering brukar behövas vid de flesta renoveringar. Vi kan även riva och sätta upp nya väggar. Om- och tillbyggnad finns givetvis i vår kompetens och vi kan ge dig rådgivning kring hur du kan optimera din planlösning, till exempel om du har outnyttjade ytor som skulle komma till bättre nytta om de integrerades med ett annat rum. Låt våra hantverkare komma förbi och ta en titt för att ge dig ett förslag på vad som kan göras.

Dörr- och fönsterbyten kan hjälpa dig att få ett bättre energivärde i bostaden. Kontakta oss så berättar vi mer om olika produkter och hur de kan hjälpa dig att spara uppvärmningskostnader.

Skulle du ha råkat ut för någon form av skada i bostaden kan du anlita oss för reglering av försäkringsskador.

 

Boka ett möte för att planera din badrumsrenovering redan idag!