Om oss

Vi är specialister på badrum, kök och övriga utrymmen som har VVS-installationer. Vi har funnits på marknaden i många år, vilket ger dig goda garantier för att vi är ett byggföretag som går att lita på. Vi utför nybyggen och renoveringar åt både större och mindre byggföretag samt åt privata kunder.

Vår främsta styrka är våra kvalificerade och duktiga hantverkare som hjälper dig både med själva bygget och gärna är med redan i planeringsstadiet. Vi vet exakt vad som fungerar bra i badrum och kök och ser en renovering som ett perfekt tillfälle att ge dig guldkant i vardagen i form av ett mer praktiskt, trivsamt och vackert rum. Perfekt utförda jobb är en självklarhet för oss och det har lett till ett stort antal nöjda kunder. Vill du se referenser på tidigare arbeten är du givetvis välkommen att kontakta oss så fixar vi det.

lyxiga handfat i badrum

Vi har behörighet enligt Byggkeramikrådets (BKR) branschregler för arbeten i våtrum. Genom att vi utför många badrums- och köksrenoveringar per år har vi full koll på reglerna och god rutin på hur en renovering utförs effektivt och säkert.

Vi har väl tilltagna entreprenad- och trygghetsförsäkringar via Trygg Hansa som skyddar dig som beställare ytterligare, kan gärna visa vår goda kreditvärdighet från både UC och Trippel-A samt innehar förstås F-skattsedel så att du som beställare kan utnyttja statens ROT-avdrag.

Du som kund har många fördelar av att välja ett företag från ditt närområde. Vi vet vilka leverantörer som är pålitliga, har goda kontakter som ger dig ett extra bra pris och minimerar våra transportvägar tack vare att vi känner till området väl. Välkommen till oss när du vill få hjälp med badrumsrenovering i Haninge!

Boka ett möte för att planera din badrumsrenovering redan idag!