Badrumsrenovering Haninge

Ditt nya badrum - precis som du vill ha det | 08-522 255 81

Om oss

Vi är specialister på badrum, kök och övriga utrymmen som har VVS-installationer. Vi grundade företaget år 2008 och har sedan dess vuxit till det företag vi är idag där vi utför nybyggen och renoveringar åt både större och mindre byggföretag samt åt privata kunder.

Vår främsta styrka är våra kvalificerade och duktiga hantverkare som hjälper dig både med själva bygget och gärna är med redan i planeringsstadiet. Vi vet exakt vad som fungerar bra i badrum och kök och ser en renovering som ett perfekt tillfälle att ge dig guldkant i vardagen i form av ett mer praktiskt, trivsamt och vackert rum. Perfekt utförda jobb är en självklarhet för oss och det har lett till ett stort antal nöjda kunder. Vill du ha en referens utöver bilderna på den här sidan är du välkommen att kontakta oss.

Vi har behörighet enligt Byggkeramikrådets (BKR) branschregler för arbeten i våtrum. Genom att vi utför över 100 badrums- och köksrenoveringar per år har vi full koll på reglerna och god rutin på hur en renovering utförs effektivt och säkert.

Miljön är viktig för oss, därför har vi en miljöpolicy som bland annat inkluderar att vi så långt det är möjligt väljer material som produceras på ett så miljöskonande sätt. Vi samordnar inköp och transporter för att minimera vår miljöpåverkan. Du som kund hjälper till ytterligare genom att välja ett företag från ditt närområde. Välkommen till oss när du vill få hjälp med badrumsrenovering i Haninge!

 

 

 

 

Boka ett möte för att planera din badrumsrenovering redan idag!